ПОСЕГНАХА и на ДЕЦАТА ни! ЕС готви нещо ЗЛОВЕЩО за ЕВРОПА!

Дългогодишното силово натрапване на разни „директиви“ и „изисквания“ в живота на страните-членки на ЕС, от политиката, до икономическото им развитие, обърна всичко наопаки. Вместо всяка държава да се развива по свой собствен модел, определен от нейния народ, безочливият диктат на Вашингтон и Брюксел срина икономиките на страните и ги превърна в пълна пародия на държави.

Но унищожаването на икономиките не беше достатъчно за дебелобузестите чичковци с доларов знак на челата. Те искаха пълната дезинтеграция и разпад на държавите. И затова посегнаха на светая светих на човешките взаимоотношения. На любовта, брака и семейството.

Това кощунствено и престъпно посегателство започна преди време с така нареченото „сексуално образование “ на децата в страните от Европейския съюз. И постепенно, бавно и незабележимо, то достигна своя апогей в нищо неподозиращите държави на Европа.

Като връх на това посегателство върху самата човечност, Франция вече се готви да приеме закон, който да узакони секса с деца, още от 13 годишна възраст. Това на практика означава, че всеки педофил или мигрант може да нападне и изнасили дете, а после в съда да твърди, че то само е дало съгласие за това. По този начин „сексуалното възпитание“ на френските деца се връчва в ръцете на неслучайно появилите се в Западна Европа, мигранти, ислямисти и джихадисти, които идват най-вече от арабските и африкански страни.

Под маската на „европейски“ ценности и „хуманистични“ принципи, децата на Франция, а след година – две и децата от другите страни на „Европейския“ съюз, включително и България, ще бъдат насила принудени да търпят най-дивашките нрави и средновековни традиции, които са запазени в мюсюлманските страни.

Сексът с деца и детските бракове са една от тези отвратителни средновековни останки, които още съществуват в някои азиатски и африкански страни. И именно тези средновековни порядки се готвят да въведат сега във френската държава.

Ако свържем готовността на френското правителство да узакони секса с малолетни, от една страна, и набиращото сила нахлуване на милиони мигранти ислямисти в ЕС от друга страна, никак не ще е трудно да направим натрапващият се извод, че някой готви сатанински план за пълна смяна на европейския генотип с мюсюлманско-африкански. И за превръщането на европейските народи в някакъв буламач, забъркан от най-дивите и радикализирани азиатско-африкански джихадисти, които мечтаят по този начин да подчинят и завладеят Европа отвътре.

А най-страшното е, че това унищожаване на европейците и тяхната многовековна култура, се прави не от наивност или криворазбрани либерални и хуманистични ценности. Всичко това се прави умишлено, с цел да се ликвидира съвременното европейско общество. И да се замени то с най-мрачното средновековие, което е съществувало някога на земята.

Но всеки би се запитал, на кого в крайна сметка е нужно всичко това? Ами не е много сложно да си отговорим на този въпрос. Политическите процеси в света през последните две десетилетия изтласкаха на преден план глобалното противопоставяне на англосаксонския Запад срещу източните държави, олицетворявани на първо място от Русия и Китай.

На Вашингтон и Брюксел им стана пределно ясно, че европейските народи все повече излизат изпод техния контрол. Че не само народите, но и много европейски държави и техните елити не искат повече да се подчиняват на диктата на глобалния Запад. И че тези процеси няма да отслабват и затихват, а ще се увеличават взривоподобно във времето.

Нещо повече. Симпатиите и надеждите си за освобождение от безочливия диктат на Вашингтон, европейците свързват с появата на нова, мощна и защитаваща традиционните консервативни общочовешки ценности Руска федерация. Затова западния либерален и глобалистки „елит“, отгледан с парите на Транснационалните корпорации, отдавна мъдрува как да отстрани тази заплаха. И, естествено, как да унищожи самата Русия.

Явно, обграждането на руската държава от всички страни с натовски военни контингенти, с конвенционални и ядрени оръжия, със струпването на невиждана досега в Европа бойна техника от всякакъв вид, се струва недостатъчно на досегашните „господари“ на света. Затова те искат да подменят самите европейски народи. Да превърнат преобладаващата част от тях в азиатски и африкански ислямисти. И да отгледат една мощна армия, готова в името на Аллах да се бие с всеки, който й бъде посочен за враг.

Нещо повече. Тази армия ще бъде добре обучена и още по-добре въоръжена с най-новите съвременни оръжия на Запада. И ще бъде хвърлена на свещен джихад срещу Русия. Това вече се случи в Сирия. Там джихадистката армия, наречена Ислямска държава започна да придобива огромна мощ. Но велика и храбра Русия навреме прозря коварния замисъл и унищожи още в зародиш, ислямистите, създадени и обучени от САЩ. Унищожи ги още в самата Сирия, която терористите превърнаха в огромно пепелище.

Сега Вашингтон и Брюксел се опитват да превърнат цяла Европа в…Сирия. Да пренесат сирийските пепелища в сърцето на Европейския континент. И да унищожат с един замах и Русия, и самите европейски държави.

Затова, ако някой все още мисли, че е хубаво да останем в Европейския съюз и НАТО, нека преди това да си представи каква участ се готви за неговите деца. И за самия него.

Автор Иво Македонски,   Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*