Лиляна Павлова: ПАДНЕ ЛИ БОРИСОВ ОТ ВЛАСТ, все едно Повторно сме ОБЕСИЛИ ЛЕВСКИ!

„Нахалството на опозицията мина всякакви граници“ – така евро-министърката Лиляна Павлова коментира разразилата се буря около думите на Премиера, който най-нагло сравни ислямските мигранти, които прескачат граничната ни ограда с Турция с… Апостола на свободата. В разразилата се буря от народно недоволство срещу идиотското изказване на премиера обаче опозицията няма пръст. Нещо повече- БСП е сред последните реагирали по скандала. Припомняме, че тази сутрин Корнелия Нинова реагира на наглата Бойкова изцепка с писмо, в което призова Борисов публично да се извини на нацията.

Народът настръхна и обсипа социалните мрежи с гневни попръжни Бойко Борисов след като на конгреса на ГЕРБ, министър-председателят обяви, че и ислямските мигранти, и Васил Левски са се опитвали да прескачат огради. И това е едно и също. „Виновни за тази нелепа история са другарите от БСП. Първо настроиха срещу нас пенсионерите – да излизат по митинги, да искат оставка на правителството… вероятно като благодарност за това, че им вдигнахме пенсиите“, коментира евро-министърката Лиляна Павлова. „БСП нападнаха мен, а после и правителството, и премиера…

Активистите им в социалните мрежи денонощно фабрикуват какви ли не фалшиви новини, само и само да бутнат правителството.

Сега ни вкараха в измислен сериал с Васил Левски. И то след като ние от ГЕРБ дадохме толкова много за паметниците му, а и за паметниците на други възрожденци. Откакто е на власт Борисов всеки ден строи и преобразява България към по-добро, а тези хора не си дават сметка, че падне ли Той от власт, то е все едно че сме обесили Левски за втори път, коментира Павлова.

ЛЮБОВ ИЛИ ОБСЕСИЯ?! ПРЕЦЕНЕТЕ САМИ:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Google

6 коментара

  1. Продажници има на всички нива по всякакъв повод.Не ги е срам да използват за долнопробна пропаганда и СВЕЩЕНОТО ИМЕ НА ЛЕВСКИ.Горното изказване е кощунство с паметта на Левски.Всеки български гражданин трябва да си направи съответни изводи.А за джамиите – и те ще се строят с рушвет /традиционно използвана турска дума/.

  2. Че Премиерът хич го не бива в приказките и бълва нелепици,които го злепоставят,ни е ясно отдавна.но че тая министърка се е захванала да го защитава по най-тъпия начин, плаче за подигравки и освиркване.Те не могат да приказват на нужното ниво,а какво могат да правят като хората?

  3. NAHALSTVOTO NA LILJANA I TZJALATA PAPLAC LIZATCI bb MINA VSJAKAKVI GRANITZI!!!! PORNOGRAFIJATA V BG-POLITIKATA MINA VSJAKAKVI GRANITZI!!!! PROSTOTIJATA PAVLOVA MINA VSJAKAKVI GRANITZI!!!! dA TI KAGA LI, LILJANO PROSTA? – AKO SEGA BESCHE GIV LEVSKI, SOBSTVENORACNO SCTESCHE DA VI RAZSTRELJA VSICKI DO EDIN TAM – BANDA MIZERNITZI, DOKOPALI VLASTTA!!!- UNISCHTOGITELI NA BLGARIJA!!! PA VZELI I S NEGO – S LEVSKI DA SE SRAVNJAVAT!!! DOSEGA DA VI BESCHE RAZCISTIL KATO MRSNI GNIDI!!!MALKO ZNAESCH TI ZA LEVSKI,LILJANO!!! KAGI-RECI NISCHTO… RADVAJ SE, CE NE E GIV…

  4. Ха ха ха ах, много смешно! Та нима ний сме обесили Апостола, каква историческа нелепост и умствено недоразумение, или Таиб бей ше свърши тая работа за да се вържат нещата в исторически план /според Л. Павлова/.

  5. ХАЙДЕ ДЕ, ЧАКАМЕ ДА ГО ОБЕСИМ ВТОРИ ПЪТ, А ТОЙ НАС НИ БЕСИ ВСЕКИ ДЕН.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*