ЛИЛЯНА ПАВЛОВА СТАНА „ЖЕНА НА ГОДИНАТА“ ЗА ВТОРИ ПЪТ! Организаторите: Без Магистралите на Лили, България още щеше да е в 19-ти век! Виж Тук:

От списание “ Грация“, които тази година за десети път ще връчат титлата „Жена на Годината“, потвърдиха информацията, която по рано днес изтече в публичното пространство. А именно: че голямата победителка и тази година (за втора поредна година- б.а.) ще е евроминистърката Лиляна Павлова. В петък сутринта, в предаването “ На Кафе“ при Гала по Нова тв. организиторката на конкурса и главна редакторка на списание „Грация“ Силвия Канин, потвърди информацията, като заяви, че Лиляна Павлова е самото олицитворение на българската жена: млада, енергична, успяла…

Наред с това обаче г-жа Канин избълва и една дозина глупотевини, от които би се засрамил и каруцар. Вместо да презентира светското си мероприятие, г-жа главната редакторка показа силна политическа пристрастност към ГЕРБ, а на моменти дори и неадекватност: „Без магистралите на Лиляна Павлова, България още щеше да си стои в 19-ти век!“, „Благодарение на ГЕРБ пенсионерките тази Коледа ще вземат по 40 лв. бонуси, за да си направят прически“ и… „От догодина учредяваме и приз „Жена на Века в България“, за спечелването на който Лиляна Павлова пак има големи шансове“… Но… прочетете цялата статия:

„Всичко си има госпожа Павлова: и харизма, и стил, и красота. А и да не забравяме, че по-престижно събитие тази година в България от Европредседателството няма. По тези и други причини, ние решихме именно министърката по подготовката на този най-висш форум да стане Жена на Годината“, заяви главната редакторка на „Грация“ и организатор на конкурса Силвия Канин.

Силвия Канин – гл. редактор на сп. „Грация“

На въпрос на водещата дали с министърката се познават лично, отговорът беше категорично „да“.  „Даже сме и лични приятелки, но това не е основната причина да й връчим титлата. Все пак тази жена е министър вече в трето правителство – следователно има качества и заслужава титлата.

ГЕРБ направиха много за медийната среда в България. Благодарение на техните усилия у нас се възцари истинска свобода на словото… А госпожа Павлова е мотора на много от тези неща. Защото именно нейните контакти в Европа и близкото й приятелство с г-н Юнкер са в основата на разгърналата се национална кампания за борба с фалшивите новини, които сриват имиджа ни в Европа, като държава.

Правителството на ГЕРБ всеки ден строи и прави нещо за България и ние от „Грация“ ги усещаме тези неща и виждаме огромната промяна – ако щете и в нашия моден ресор. Наблюдавайки как се обличат вече българките жени, със сигурност можем да кажем, че стандарта на живот у нас се покачва.

Ето, и тази Коледа правителството ще даде по 40 лева бонуси на пенсионираните българки и голяма част от тях ще ги използват, за да се разкрасят в някой салон за красота или да си направят хубава прическа за коледната и новогодишната вечер, където ще се съберат с прители и роднини.

Приза „Жена на годината“ Лиляна Павлова си заслужи още преди години при наводнението в Мизия, където събу модните си обувки на висок ток, за да надене гумени ботуши. Но тогава призьорките трябваше да са други, а специално жена на Годината трябваше да стане друга дама. Затова нямаше как да променим нашите правила.

Тази година обаче призът е за Лиляна. Ще се радваме и ако господин премиерът на България ни удостои с честта да присъства на церемонията по връчване на наградата.

От „Грация “ сме замислили още да учредим и приз „Жена на Века в България“. И трябва да ви кажа, че и за неговото спечелване Лиляна Павлова има големи шансове. Защото приносът й в това България да има магистрали и пътища е огромен. Знайно е, че без тях страната ни още щеше да крета в 19-тия век.

И понеже споменах българските пенсионери, нека добавя и за обвиненията на тяхната партия – столетница към Лиляна Павлова: Ние от „Грация“ сме отчели факта, че опозицията по презумпция си е недоволна- това й е работата. И считаме, че госпожа Павлова съвсем резонно посъветва политиците от БСП да си намерят някакво смислено занимание, а не да се вторачват в това как се печелелят конкурси или как ГЕРБ правел политика. Нали в крайна сметка е важен победителя, а не кой и как го е избрал?!, запита риторично в края на своя тв. пасквил г-жа Силвия Канин.

Източник: xaknews.blogspot.bg

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Google

2 коментара

  1. дОзина ли? дУзина се пише…. Алоо, Грация, сменете си името на списанието моля – да бъде Дебелария по ще ви ходи…. 🙂

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*