СКАНДАЛ!!! БОРИСОВ В КОЛАПС! БАНКОВАТА СМЕТКА НА ГЕРБ – ПРАЗНА!

Шокиращ скандал с банковата сметка на ПП ГЕРБ е на път да взриви отвътре Бойковата партия. Сметката на партия ГЕРБ в голяма българска банка е тотално изпразнена и никой не може да каже къде са парите. Липсват над 280 милиона лева от партийната субсидия и други парични постъпления на партията, събирани през годините. Информацията издаде наш източник от ГЕРБ и близкостоящ до Цветан Цветанов.

От банката вдигат рамене и обясняват вече втори ден, че не знаят къде са се дянали парите. От 2009 година партията на Борисов и Цветанов си има личен банкер, който управлява сметката. Преди два месеца обаче въпросният господин напуснал банката, но продължил да праща отчети за финансовото състояние на партията както лично на Цветан Цветанов, така и на електронната поща на ГЕРБ.

Защо банката не е информирала партията за напускането на банкера все още никой не можел да обясни, а Борисов се заканвал, че ще падат глави, както в партията, така и в банката.

Случаят подозрително силно напомня на скорошния случай, при който мистериозно изчезнаха парите на футболиста Мартин Петров. И това дало основание на Цветан Цветанов да заподозре, че има организирана престъпна група, специализирала се в банкови измами и източване на сметки, която оперира на територията на цялата страна.

Днес от прокуратурата отказаха да коментират ситуацията с мотива, че при все още не е постъпил сигнал за мистериозното изчезване на 40 милиона лева от партийна сметка на ГЕРБ. И добавиха, че ако все пак получат подобна жалба, ще стартират разследване по случая.

Очаквайте още подробности по темата.

източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*