ЕТО КОГА ЗАПОЧВА ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА и Кой ще я Спечели! АНАЛИЗЪТ, КОЙТО ПОТРЕСЕ СВЕТА! ВИЖ:

В навечерието на 2018 г. не мога да ви изненадам с прекален оптимизъм. Или както се казва – „днес е вчера на утре“. Подготовката за Третата световна война продължава в бойната, логистичната и информационната област. Достатъчно е да се съберат няколко откъслечни факта, освен КНДР и Сирия, за да се оцени мащабът на опасността. Факти и сигнали на които медийният мейнстрийм умишлено не обръща внимание, за да не си наредите целия геополитически пъзел в главите и да не разберете истината.

В края на октомври, преди важните многостранни срещи в Пекин и Виетнам на големите и по-малките политици, САЩ и Русия проведоха крупни изпитания на своето ядрено оръжие и инфраструктура. Така например американското командване уведоми руското Министерство на отбраната за провеждане на ядрени учения предварително, според изискванията на взаимния договор СНВ-3., като радостно подчерта „особения статут“ на Русия. Пекин не е бил информиран, тъй като Китай не е участник в този договор.

По същото време Русия изстреля четири междуконтинентални ракети. „Копчето“ натисна лично Путин, в ролята си на главнокомандващ. И отново стана ясно, че той е единственият световен лидер, способен да превърне за 40 минути САЩ в радиоактивни руини. За да няма неясности, от информационния център на министерството на отбраната на РФ съобщиха, че руските ракети са предназначени за носене на ядрени бойни глави.

Реално, през октомври и ноември Вашингтон и Москва проведоха основна тренировка за обмен на ядрени удари и за тяхната логистика.

Всъщност подготовката на САЩ за война срещу Русия започна по-рано – през 2015 г. с реанимирането на хитлеристкия план „Барбароса“ в Европа, прехвърлянето на американска бронетехника в Полша, Естония, Латвия, Литва, Румъния и България. За да се стигне до 2017 г., когато стана ясно, че Западът се готви за голяма война и тя ще бъде дълга, като вече се извършва разпознаване на стратегическите места на разгъването на НАТО на европейския фронт.

От 2017 г. американците започнаха отново да плашат Северна Корея. С какво им пречи сега повече, след като преди това 60 години там не правеха нищо? И ядрено оръжие севернокорейците имат от 20 години. Какво се случи именно сега?

Отговорът е, че под предлога за подготовка за отразяване на ядрено нападение на КНДР САЩ провеждат учения на своята гражданска отбрана, ремонтират противоатомните убежища и целия комплекс за ядрена война. Но не с КНДР, а с Русия. Северна Корея е само прикритие.

Ситуацията около КНДР дава на американците възможност открито да се готвят за ядрена война с Русия с удар откъм Тихия океан да провеждат учения за масово евакуиране на жителите на крупните населени места.

Провокациите срещу руските дипломатически мисии в САЩ и тласкането към скъсване на дипломатическите отношения и към евакуация на посолствата са важен признак на последната фаза за подготовката за война, още повече, че Тръмп на срещата с висшето военно командване на САЩ каза, че има „затишие пред буря“, което се отнася за Русия.

Какъв е сценарият? Ще започнат едновременно. Украйна ще я хвърлят като пушечно месо за блокиране на големи руски части, ще атакуват и Крим, Калининград – от Полша, през Прибалтика ще влязат в дълбочина на Русия към Смоленск, ще откъснат Беларус.

От Скандинавия ще ударят базите на Северния флот, от Грузия ще блокират Кавказ.

От Близкия Изток Израел, който укрива американско ядрено оръжие, ще изстреля ракети с обсег 5000 км.

От тихоокеанското направление ще ударят Сибир.

Възможно ли е? В САЩ много военни са убедени, че ядрената война е възможна и че ще победят. Ами загубите? Ако победата над Русия им осигури световно господство за векове напред, няма да пожалят нито всички самолетоносачи, нито 90 процента от флота, нито базите си по света, нито половината територия и население.

Паниката блокира умствените им възможности. Може би наистина нямат изход и мислят, че е по-добра „външната война“, отколкото загубата на световна хегемония и вътрешната война в самите САЩ.

Но именно тук в САЩ, правят фатална грешка, разчитайки на своето ядрено оръжие. Нищо подобно.

През последните години, в резултат на превъоръжаването на руските стратегически сили американският ядрен потенциал стана второстепенен. Американските ядрени сили количествено може и да са равни с руските в рамките на договорите, но качествено са изостанали с години.

Русия може да върне САЩ в каменния век само с една дузина нови ракети „Сармат“, които нулират напълно всякаква противоракетна система на САЩ.

Много по-странно е, че военната слабост на САЩ въобще се игнорира.

Ще припомним, че САЩ никога не са били онези непобедими сили, които се показват по филмчетата на Холивуд. Загубиха в Корея, Виетнам, Ливан, Косово, Афганистан, Ирак, Йемен, Венецуела. И даже в Сомалия.

Сред военните отдавна има консенсус, че САЩ никога не са били онзи опасен враг, за който искат да бъдат считани, че „англосаксонската ционистка империя няма да отстъпи първото място на никого“. Даже, ако трябва да бъде нанесен ядрен удар.

Но страните, на които САЩ могат да нанесат ядрен удар, от своя страна могат напълно да изтрият САЩ от лицето на Земята – Русия, или да им нанесат колосални и невъзстановими щети – Китай.

Страните, по които САЩ могат да нанесат ядрен удар, без да се страхуват да получат ответен удар, но които са в състояние да нанесат колосални щети на САЩ с обикновено или асиметрично оръжие са Иран и КНДР.

Страните, по които САЩ могат да нанесат ядрен удар почти безнаказано, но които ще съкрушат САЩ с обикновени въоръжени сили, което прави използването на ядрени сили безсмислено, са Венецуела и Куба.

В резултат, ядреното оръжие има смисъл само като инструмент за възпиране на другите ядрени държави. За всички останали то е безполезно.

Но нито Русия, нито Китай имат намерение да ударят първи САЩ. Значи, американското оръжие е напълно безполезно, а ако бъде използвано САЩ ще бъдат напълно унищожени.

Няма никакъв смисъл и тезата, че САЩ са най-силни, защото харчат за отбрана най-много от всички.

Не е така. Парите отиват в джобовете на цяла глутница паразити във военно-промишления комплекс, които правят Бонанза от раздутия военен бюджет. И защо на САЩ са необходими 17 разузнавателни ведомства щом останалите държави имат по едно. Ами, става дума за същите пари.

Всъщност Русия отдавна няма нужда да стреля с ядрени ракети по САЩ. Може да ги върне в каменния век без риск от ядрена зима, защото, за да потопи САЩ в мрака на първобитната история са достатъчни 500-700 крилати ракети от тип „Калибър“, които ще унищожат цялата американска енергетика, след което 80 процента от американците ще са на ръба на смъртта, хаоса и глада.

За унищожението на цялата атомна енергетика на САЩ са нужни само 100 точни неядрени удара.

Заради това в Русия беше съобщено за създаването на пълноценни групировки, носители на високотонно оръжие, способни да стрелят по цели до 4000 км.

Въпросът е дали в САЩ, Израел и Англия има идиоти, които ще изтрият човечеството от Земята. Психари в тази област винаги е имало.

Заради това написах, че утре, т.е. 2018 г., ще бъде вчера на днес /2017 г./. И че някога това Утре може да не настъпи.

Лошото е, че го пиша в навечерието на Новата година. Но, все пак, някой трябва да ви го каже.

източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Google

един коментар

  1. Всичко в статията изглежда правдоподобно.Лошото е,че наистина се задава военен конфликт между САЩ,старата хърбава-Европа и Русия ! Днес се заговори че Доналдчо ще атакаува Сирия и даже Русия да му мисли.Незнам само ако се спретне една 3-та световна, ние българите къде ще се окажем и как ще оцеляваме. Дали въобще ще оцелеем,като и без това се самозатриваме и без бомби.За чий интереси ще се биеме (не че имаме с какво) ,но въпреки всичко нали сме горди членки на НАТО,а американски бази колко щеш по нашите земи.Да се надяваме,че здравия разум ще надделее и няма да се стига до крайности.Но ако все пак се стигне до най-лошото ,дано християнството в лицето на Русия бъде победител над сатанински англоговорящи и банкери с ермолки на чуторите.
    И нека бог пази България.
    Амин

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*