Младежи Освиркаха Борисов в Ловеч! Нарекоха го „Мутра“ и „Мафиот“!

Бойко Борисов със сигурност отново е вдигнал кръвното, след посещението си в Ловеч днес. Група от над 50 младежи го посрещна с викове „У-у-у!“ и „Защо бягаш, бе, защо се криеш?“. Разгневените млади хора носеха плакати с надписи: „Той е виновен за всичко“, „Забрани пушенето, а самият той пуши и заради него кръчмите фалираха“. Момиче пък държеше плакат „400 хиляди безработни зарази него“.

Младите хора чакаха Борисов пред гимназията за изучаване на чужди езици, където той имаше среща. Те очакваха, че Борисов ще се спре при тях и ще ги успокои, като проведат мъжки разговор, но премиерът профуча край тях и влезе в училището, предадоха ловешки журналисти. „Бойко-13! Къде бе, защо бягаш, страхливец, ела при нас“ – викаха след него младежите. След като слезе сам от джипа, който караше, Борисов бързо отпраши и се скри в училището. Това възпламени и разгневи участниците в скромния протест. Те дълго дюдюкаха след него и го изчакаха да излезе. На полицаите, които бяха направили кордон да пазят Премиера-Слънце, те подвикваха: Защо го пазите. Той е никой – назначена американска марионетка! Полицаите не им отговориха.

На излизане, щом Борисов се появи на входа на училището, бунтарите заскандираха: „Буда, къде са ни парите?“, „Къде скри парите от заемите“, „Какво стана с Мишо Бирата?“. „Кой назначи Каратиста в ЧЕЗ с 35 бона заплата?“. Отговор от страна на Борисов, естествено, не получиха. С бърза и нервна крачка премиерското височество се хвърли в джипа си, като избягна младата агитка. „Защо бягаш беееееееее, мутро?“ – изкрещяха гневните млади хора след него.

Един от протестиращите се зарадва, че са ги оставили да си викат, без да ги арестуват. Другите обаче бяха недоволни, че Борисов е избягал и дълго дюдюкаха след него. Полицията също си замина без да им обърне внимание. Младежите обаче са сигурни, че ченгетата са ги заснели и ще им направят досиета в полицията. След което със сигурност ще бъдат зорко следени по телефона, в интернет и в реалния живот.

Футболни фенове освиркаха Борисов на стадиона в Разград! ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Google

един коментар

  1. И АЗ ПОНЕЖЕ СЪМ ОТ ЛОВЕЧ -ЩЕ СЕ ОПИТАМ ДА ПОПИТАМ ТОВА ПРЕМИЕРЧЕ ДЕТО СЕ ПЪНЕ НЯКОЛКО МАНДАТА –ВЕЧЕ НЕ НАПРАВИ ЛИ ПАРИЧКИ–ПО ТОЧНО НЕ ГИ ЛИ ОЗАКОНИ И ДА СЕ МАХА ВЕЧЕ –СТИГА СЕ ХВАЛИ С МАГИСТРАЛИ- ЧЕ ПО ТЯХ НЯМА КОЙ ДА ПАЛИ–ХОРАТА ОТ НЕГОВИТЕ ГЛУПОСТИ ВЕЧЕ СА––О З В Е Р Я Л И !!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*