Масовият Убиец Росен Ангелов Изобретил Заглушителя на Пистолета си от маслен филтър на автомобил! Още Любопитни Подробности Виж Тук:

Масовият убиец Росен Ангелов е разстрелял жертвите си в Нови Искър с пистолет „Берета“, 22-и калибър, а след това се е самоубил със същото оръжие. Това разкриха пред „Народен глас“ запознати с разследването, което продължава и в момента. Както медията ни съобщи първа, мъртвото тяло на изверга бе открито в гората край Нови Искър. Сайтът ни научи също, че Ангелов се е оказал същински изобретател. Успял е да приспособи маслен филтър в заглушител, който е поставил на пистолета си.  За неговите творчески умения в тази посока свидетелстват няколко души.

Междувременно и шефът – работодател на Росен Ангелов разкри шокиращи подробности за бруталния килър. Драгомир е един от хората, които познават най-добре издирваният Росен Ангелов. Работили заедно последната година и половина. Описва го като „много сприхав” и „потаен”. За последно го видял на 1 януари, денят след убийството. Росен излъгал шефа си, че брат му е починал и отива на погребение. Иначе изглеждал „нормален”.

С Драгомир Росен Ангелов споделил и за връзката си с Кети Кюхова. Запознали се на спирка в Нови Искър. Любовта им продължила до ноември. „Откакто се скараха последния месец почна да става особен”, споделя Драгомир пред bTV. Ангелов и Кюхова продължили да си пишат, но той станал „съвсем различен човек”. Способен ли е обаче да убие шестима души? „Според мен, да”. Ангелов тренирал всеки ден, поддържал изключителна форма и бил много издръжлив: „Обяснявал ми е в легиона какви тренировки са правили (…) Беше набит, трениран, много издръжлив. На ден изминавал до 20 километра пеша”. Винаги ходел с раница, в която си носел дрехи. Не се разделял и с пистолета си, бил отличен стрелец.

Драгомир е човекът, който съдейства на полицията и ги води до вилата в Луково, малко след като разследващите установяват, че Ангелов е автор на шесторното убийство. Според свидетеля, Ангелов е избягал, след като униформени влезли в друга къща наблизо. Срещнахме се с него преди информацията за откритото тяло на прострелял се мъж. Драгомир не криеше, че се притеснява за живота си.

източник

източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*