Потрес! Из Учебника по История за 10-ти клас: ФАШИЗМЪТ Е ИЗМИСЛИЦА НА КОМУНИСТИТЕ! СССР е Окупатор, който Връща България с 1 Век Назад! Вижте Кой Промива мозъците на децата:

През 42 г. българското „демократично“ правителство в присъствието на родни висши офицери се снима под нацисткия флаг с пречупения кръст, за да се хареса на новия си съюзник нацистка Германия.

Все по- зловещи стават поръчковите соросоидни експерименти на САЩ с промиването на детските мозъци в България. Пример за поредният такъв е тазгодишното пренаписване на учебника по История за 10-ти клас. Такова пропагандно и тежко фалшифицирано извращение на историята на България може да бъде сравнено само с лъжите на Гьобелс и антихуманните медицински опити на доктор Менгеле. Но скоро и имената на тези двамата ще са тотално заличени и непознати за българските младежи.

Изучаването на фашизмът и нацизмът отпадат от българските учебници по История. Впрочем, във въпросния учебник са споменати на няколко пъти, но само колкото авторите на пасквила да заявят категорично, че такива идеологии всъщност не са съществували: „В България фашизъм и нацизъм никога не е имало“, твърдят те. Твърдят още и, че никога не сме имали фашистки правителства. Нито пронацистки. Нито пък сме имали закон срещу евреите. Не е имало никакви партизани, а най-обикновени терористи. И през 43-та година българското правителство не е приело фашисткия си Закон за защита на държавата – ЗЗД, според който закон държавата е плащала по 10 хил. лв. на всеки гражданин, който отреже и донесе в Полицията отрязана партизанска глава. Пък била тази глава и детска. Само убитите по този закон деца са над 240.

Пак според учебника за 10-ти клас Червената армия всъщност не е победила нацизма. Защото… нацизъм изобщо не е имало!

В спонсорирания от Сорос и написан от грантово заплатени псевдо-учени роден учебник по история за 10-ти клас престъпленията на фашизма в България и по света остават сметени под килима. И направо отречени. Вътре няма нито ред за концлагерите „Освиенцим“, Требленка“, „Бухенвалд“… Затова пък, българските деца учат, че най- мрачният режим, съществувал някога на планетата е… комунизмът!

Цар Борис Трети в горещо ръкостискане с „демократичния“ си западен съюзник Адолф Хитлер. (Берлин, 42 г.)

Още по- фрапантно е че в същия учебник турското робство, което е назовано „присъствие“, е описано като приятно съжителство между народи с различни религии.Помежду им нямало проблеми. Живеели сме си мирно и кротко. Но дошли тия гадни руснаци и ни развалили рахата (спокойствието).

После пак дошли руснаците. Вече под формата на гадни съветски комунисти! Дошли баш тогава, когато тъкмо сме били на крачка да стигнем Запада. Но руския комунизъм ни върнал в каменната ера. Където сме и до днес.

В новите учебници по история за цялото ни средно образование надълго и нашироко се говори за „комунистическа диктатура“, но защо дори не се споменава за фашизма? Явно причината е, че про-американската колониална власт у нас преследва следните цели в полза на САЩ: Децата трябва да забравят, че техни връстници като тези от Ястребино бяха разстрелвани от фашистите за това, че са помагали на партизаните. Същите тия български фашисти, които са принуждавали нашите родители да минават през площада, за да видят проснатите убити тела на партизани или техните отрязани глави. За отрязана партизанска глава „нефашистката“ власт преди 44-та година е плащала по 50 000 лв. и е изплатила по това перо общо 63 млн лв. А убитите 10.930 цивилни граждани– ятаци и роднини на партизани? Изумително е как България може да бъде приета в ЕС, когато е единствената страна в Европа, която не признава антифашистката борба?!

В учебниците вече няма и дума, за това, че съдбата ни бе решена от Великите сили на една разчертана салфетка. В учебната програма се въведе темата за «съветската окупация» и «съветизация» на страната ни. Но децата ни така и няма да научат, че ако териториалните претенции на Гърция и исканията на Турция и Югославия след 45-та г. бяха удовлетворени, за което настояваха победителките САЩ и Англия, днес територията на България щеше да бъде поне с една трета по–малка. А тези претенции бяха отрязани благодарение на твърдата позиция на съветската делегация и лично на Йосиф Висарионович Сталин. Да, благодарение на СССР и Сталин, България не губи нито сантиметър земя като победена държава от ВСВ, за разлика от една разпарчатосана Унгария например.

В новия учебник по история учениците ни щели да се запознаят с исторически факти като «Народния съд». Бъдете сигурни, че соросоидните историци не са написали вътре нищо за това, че Народният съд беше наложен на България от победителите във войната- от САЩ и Великобритания, а не от някакви комунисти. В резултат на тази договореност в другите европейски страни Народните съдилища произнесоха смъртни присъди на хиляди: И само в Белгия имаме 53 хиляди убити фашисти, в Холандия– 45 хиляди, в Чехословакия– 38 хиляди, в Дания–15 хиляди, във Франция – 60 000 и т.н. В България «Народният съд» издаде всичко на всичко 2 730 смъртни присъди. Но в периода 1941–1944 г. фашистката власт издаде 12 461 смъртни присъди на български комунисти-антифашисти.

Разбира се, че младите хора трябва да знаят за лагера «Белене» и за «Възродителния процес», но цялата истина. Включително с факти като този: Един терорист, етнически турчин, който по Възродителния процес взриви вагон с майки и деца, след 89-та г. бе обявен от държавата за репресиран, получи пенсия и стана активен функционер на една етническа партия. Учениците няма да научат и че сме единствената страна в света, в която се издига паметник на терористи.

Посрещане на Червената армия в България

Сега задаваме въпроса: защо в програмата са включени тези теми, а няма нищо за индустриализацията на социалистическа България, за престижното й място в световните класации и постиженията на българските социалистически учени, известни и до днес повече в други страни, отколкото в България? От  историята на нашите международни отношения могат да се научат много полезни неща, а все още са живи хората, които могат да ви разкажат как американски и западноевропейски лидери са се възхищавали от наши външни министри. Без да се изопачава, че сме били изцяло зависещи от съветските интереси, защото днес страната ни е подчинена напълно на американски и про-западни геополитически планове. Без да се напомня за външни министри на демократична България, които водеха терористи в Правец, или за посланици, които ни прославиха с подвизите си в европейски гей–клубове.

Да се преправя историята, за да е удобна на моментната политическа конюнктура, е мерзко деяние, за което платените от „Америка за България“ НПО-престъпници, зовящи се съставители, заслужават затвор. Защото учебникът може да се сменя всяка година, но промитият от него млад мозък, си остава такъв до живот. И ние тепърва ще берем плодовете на безобразното заличаване на историческата памет у подрастващите българи. Ако изобщо след 20 години някой от тях въобще се определя като българин.

Най- лошото е, че затривайки историята, опасността да повторим абсолютно същите грешки, е огромна! Да, няма да обясним на децата какво е фашизъм и нацизъм и защо са толкова страшни. Ще ги възпитаваме в неолибералната идеология, която сама по себе си, е вдъхновена от … фашизма и нацизма. Затова и мълчи за проявленията му. И ги заличава от историята. Защото какво е неолиберализма? Идеология, при която право има винаги по- силният. А по-слабият е боклук, на който не му се полага нищо – дори правото на живот. А ако ти, силният, си солидарен и изпълнен със съчувствие към по-слабия и… не дай си Боже, решиш да му помагаш- това означава, че си „мръсен комунист“. Това проповядва неолиберализма, по чиито закони ни налагат на живеем американските ни приятели.

Няма нужда от държава, казва още неолиберализма – тя само ти пречи да се развиваш. Няма нужда и населението на държавата да знае нито какъв е произхода му, нито каква е била историята му. Защо ли? Ами, за да могат върхушките да експлоатират същото това неоробско население както си поискат. Държавата защитава обикновения човек- затова им пречи.

А и безпаметните и безпросветни хора, които нямат усещане за собствената си етническа, национална и религиозна принадлежност, нямат знание за историята си… Такава човешка биомаса лесно се манипулира и  хвърля в поредната световна месомелачка, наречена Трета световна война. С цел поредното оцеляване на Западния елит. Да, историята отново се повтаря. Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*