Настана време разделно: Или Травестит, или Българин! Виж Тук:

И Левски, и Хан Тервел, наред с всички славни българи, руси, сърби, румънци…, напоили земята ни с кръвта си, за да я има България, днес се обръщат в гроба си, да знаете! Два пъти ги убихме, два пъти ги заклахме, два пъти ги обесихме с тия либерал-соросоидни уклони, с тая продажност и просташко подлагане на САЩ и ЕС.

Време е да си спомним кои сме. Само тогава нашата прабългарска сила, която дедите ни са наричали „Оренда“, сама ще си дойде обратно у дома. И ще даде на всеки българин сила да си признае грешката и да си прости. А на този слабак и предател-чуждопоклонник, който е губел орендата си и се е самозабравял, прабългарските ни деди с един саблен замах са му уреждали „близка среща с Тангра“. Дори и боил, и хан да е… Тъй да знаете! Skandalno.net ЦЯЛАТА СТАТИЯ ПРОЧЕТИ ПО-ДОЛУ:

Много хубаво стана, че тъкмо с дебати за Истанбулската третополова конвенция започна новата 2018 г. Че и дебатите по вота на недоверие към „Борисов-3“, храбро внесен от БСП точно във възхода на Борисов, седнал за малко на европейския трон, уцелиха точния момент. Един честен дебат по оста – човек или антихрист да стане младия българин по време на най-славното Евро-ГЕРБаджийско управление.

Разрасналата се до космически мащаби Корупция, заради която БСП атакува и поиска оставката на кабинета „Борисов-3“ всъщност е световно явление и е оперативно мероприятие на неолиберализма – брейн сторминг на Сорос и западните спец. служби. Ето я и целта на това занимание: Човекът трябва да бъде доведен до състояние на тотално отчаяние и омраза към себе си, за да намрази яко и себеподобните си, че да почне да се продава като долнопробна уличница. Прокламираното разчупване на социалните роли и полови стереотипи в обществото всъщност иска да умножи духовно проституиращите сред младите българи и именно затова обществото ни дава такъв як отпор. Затова намираме опълчването на патриотите срещу безобразието „Истанбулска конвенция“ за твърде симпатична и навременна подкрепа за всенародното недоволство. Съвпадението с изразената с няколко дни по-рано позиция на пленума на БСП срещу Конвенцията изобщо няма връзка с решението на Обединени патриоти. Просто две парламентарно представени политически сили решиха да се съобразят с нагласите на народа си. А и нима това учудва тези, които са запознати със съдържанието на Истанбулската конвенция.

Гербаджиите и особено гербаджийките, като Захариева, Цвета Караянчева и Цецка Цачева просто трябва да си вземат поука как не трябва да лъжат следващия път като прокарват европейски тези. Народното търпение по отношение на „европейското им бъдеще“ отдавна се е изчерпало и вдигнатият вчера картон свети в сигнално червено. 

Защото дори в парламентарната олелия около вота на недоверие, дори най-заспалите българи, се усетиха че настава едно юнашко време, в което ще се наложи да се бием пак за своята свобода и за правото на съществуване на българите и българската държава. Не в рамките на политическото понятие Европа, а в рамките на географското понятие- Европейския континент.

Каква ирония само! Преди 28 години тъкмо за свобода се борихме, а накрая се оказахме оковани, „вързани жестоко“ в политкоректност и фалшиви мисловни парадигми, изнасилвани по азбучен ред от разни либералстващи евро-педофили и соросоидо-манафи.

Днес тия вампири вият на два гласа понеже племето ни макар и „закъсняло“, изведнъж отвори едното си око и викна: Вашата повече няма да я бъде!

Десните либералстващи НПО-вампири и прилежащите им социолози отдавна не искат да чуват хората. Нали си взимат парите редовно от американските си господари, защо са им излишни главоболия? Нали така?! Та същите тия десни платени тръгнали с дребни закачки да атакуват ръководството на БСП, разчитайки на вътрешната опозиция да разцепи столетната партия по линия на единомислието с Обединени патриоти срещу Истанбулската конвенция. Ало, десните, влезте в час! Политическата среда вече е доста по-различна. Да не кажа и по-човешка.

Имаше партии, които се осмелиха да кажат на глас още през 2004 г., че България и българщината трябва да са преди Европа и нейните меркантилни деградиращи човешката личност ценности. Въпреки страховитите политически заклинания и заплахи, от тогавашните традиционни партии, че с националисти в Парламента България нямало да стане член на НАТО и ЕС, ни глътнаха като топъл хляб – ама не заради нас самите, а заради стратегическото географско положение на страната ни и за да разграбят националните ни богатства, а нас самите да обърнат на енергийни роби. Тъ че хайде да не забравяме и още един факт: На последните президентски избори тъкмо Патриотите дишаха във врата на подкрепения от БСП и дълбоко уважаван от нас Румен Радев, с цели 15-16 % и то при мажоритарен вот. Не ДПС или някой друг!

Не разбирам тия тъпи намеци, че патриотите са втора ръка хора и едва ли не БСП „пада“ до тяхното ниво, понеже е против Истанбулската конвенция. Напротив! Всеки, който е срещу налаганите от Истанбулската конвенция травестия и развала сред децата ни е най-първа ръка човек, дори да не спазва строго християнските пости. Все едно къде е в момента в динамичното политическо пространство. От днешна дата не си личи съвсем, ама съвсем скоро такава динамика ще го раздруса това пространство, та само най-гъвкавите ще получат шанс да оцелеят. И на нас ни се иска да не смесваме баварска бира с водка, ама май ще се наложи. 

Пък и стига вече сме се псували едни – други по кръстовищата на живота по политически съображения. И за удоволствие на чуждустранната полит-инженерия, която 28 години крои и прекроява политическите и социалните ни нагласи.

Нека си спомним, че преди всичко сме човеци и българи. Че сме наследници на най-старата държава в Европа. Че ако сме „най-бедната страна в ЕС“ в момента и то според западната преса, това е защото тамошните журналисти не проумяват, че сме бедни не защото сме тъпи по рождение, а защото техните страни ни ограбват тъй както белгийците – Западно Конго съвсем доскоро.

Причината, разбира се, е и в нас. В нашия прословут и тъповат по същността си търпеж към очевидните безобразия, особено ако са вършени от чужденци. Чуждопоклонничеството е бич Божи за българите. Търпежът ни въобще към икономическите престъпници, към крадците на пари и продажниците във властта, натрупали незаконно богатство, ограбвайки общата национална хазна. И разбира се – прословутата ни вечна жажда за безметежен чорбаджилък и алчност.

Време е да спрем да повтаряме като папагали „Съединението прави силата“. Пък на практика се съединяваме само в борбите под юргана. Всяко тежко робство, което сме преживели, е тъкмо защото сме били разединени, а нашите боили и боляри са се продавали на килограм на чужденците. На днешните такива само белата роза отзад им липсва, та съвсем европейци да станат.

Нека си спомним, че тази година честваме два велики юбилея: 140 години от нашето Освобождение от турско робство и 1 300 г. от славната битка за Константинопол, когато Хан Тервел Ювиги е разбил арабите и е спасил Европа от първото ислямско нашествие. Да не забравяме хронистите: „Европейците не са имали силни държави, били са още ниски на ръст, слабовати“. Арабите не само, че ги размазват на Иберийския полуостров точно когато Хан Тервел е защитавал Константинопол откъм Балканите, но се задържат в Испания за цели 800 години. Наследниците на тия ли слабаци и продажници днес ще позволяваме да боядисват децата ни в цветовете на гейската дъга?!? На тия ли ще позволим да ни обръщат гърбом?!

И Левски, и Хан Тервел, наред с всички славни българи, руси, сърби, румънци, напоили земята ни с кръвта си, за да я има България, днес се обръщат в гроба си, да знаете!Два пъти ги убихме, два пъти ги заклахме, два пъти ги обесихме с тия либерални уклони, с тая продажност и просташко подлагане на чужденците.

Време е да си спомним кои сме. Само тогава нашата прабългарска сила, която дедите ни са наричали „Оренда“, сама ще си дойде обратно у дома. И ще даде на всеки българин сила да си признае грешката и да си прости. А на този слабак, който е губел орендата си и се е самозабравял, прабългарските ни деди с един саблен замах са му уреждали „близка среща с Тангра“. Дори и боил, и хан да е… Тъй да знаете! Skandalno.net

Автор: Пею Благов, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*