Владимир Путин: САЩ ни излъгаха грубо и нагло за майдана в Украйна! СЕНЗАЦИОННИ РАЗКРИТИЯ на Руския Президент:

Президентът на Русия Владимир Путин направи сензационно разкритие за преврата, организиран от САЩ в Украйна през 2014 г., при който беше свален президента Виктор Янукович, а властта поеха украински националисти- агенти на ЦРУ.

Тогава държавите от Европейския съюз подкрепиха насилствената смяна на властта в Киев, въпреки че първоначално уж настояваха за мирна договорка между официалната власт и превратаджиите.

„…Но това е добре известно. Сега ще ви кажа това, което е неизвестното: В същия момент към нас се обърнаха американските ни партньори. Помолиха ни да направим всичко, цитирам почти дословно молбата: Янукович да не използва армията, за да може опозицията да се изтегли от площада и административните здания и да премине към изпълнение на постигнатите договорки за нормализиране на ситуацията“, разказва президента Путин във филма „Световен ред 2018“.

„Ние отговорихме: Добре… И след един ден беше извършен държавния преврат. Поне да бяха позвънили, да ни бяха информирали!“, коментира руския президент.

„На практика, превратът в Украйна от 2014 г. беше изцяло организиран от САЩ. Затова, сега на американците им се налага да правят всичко възможно, за да крепят абсурдното правителство на Порошенко. „Сами се натикаха в ъгъла“, коментира Владимир Путин.

Попитан дали САЩ за първи път лъжат Русия, президентът на РФ отговаря по следния начин: „Така грубо и нагло – май за първи път“.

Събитията в Украйна от 2014 г. сложиха началото на нова Студена война между САЩ и Русия. Въпреки че, по всичко личеше, че администрацията на президента Барак Обама иска нещо повече – най- лошото – Трета световна война.

Путин обаче успя да преглътне мерската провокация и да овладее нажежената до червено ситуация. Но заради действията на САЩ пламна братоубийствената гражданска война в Донбас, която продължава и до днес, макар медиите изобщо да не я отразяват.

Преди няколко месеца, се появи документален филм на италианската телевизия „Пети канал“, в който филм снайперистите, които окървавиха Майдана през 2014 г., разкриха кой ги е наел да стрелят на месоСтрелците са от Грузия и били наети по поръчение на тогавашния президент на Грузия и доказан агент на ЦРУ Михаил Саакашвили. Трябвало да получат по 5000 долара за разстрела на невинни граждани на украинския Майдан, признават те във филма.

Парите обаче така и не получили. Затова се съгласили да разкрият бруталния заговор.

Междувременно, Саакашвили бе прогонен от Грузия, приятелите му от ЦРУ го пратиха в новата гореща точка – Украйна, където бе назначен за губернатор на Одеса и пръв помощник на превратаджийския президент Порошенко. Като споменахме Одеса, няма как да не си спомним и за бруталното подпалване на Профсъюзния дом, при което бяха изгорени живи над 150 мирни граждани от руското малцинство там. Атаката с коктайли „молотов“ срещу сградата беше извършена от украинските фашисти от „Десен сектор“, както и от още няколко неонацистки организации – същите, които месец по-рано играха ролята на „опозицията“ по време на Майдана в Киев, подкрепян от САЩ и ЕСПреди да подпалят Профсъюзния дом в Одеса, „опозиционерите“ залостили вратите, така че никой от хората вътре, да не излезе жив. 

Но трагедията в Одеса от 2014 г. бе съвсем плахо отразена по медиите. И повече нищо не чухме за нея. Западните медии едва ли някога ще я споменат отново. Мълчат и за братоубийствената война, която САЩ и ЕС подпалиха в Донбас, и която война продължава с пълна сила и в момента. Но конфликтът изобщо не се отразява от западните медии. 

Вместо това, от 2014 г. насам САЩ и ЕС втвърдиха още повече позициите си срещу Руската федерация… До степен, че вече открито я заплашват с ядрен удар! Това заяви, в прав текст, външният министър на Русия Сергей Лавров преди седмица на конференция по разоръжаването в Женева: „САЩ подготвят Европа за ядрен удар срещу Русия“, заяви дипломат № 1 на РФ.

Русия обаче е в пълна бойна готовност и за подобен развой на събитията. Надвисналата близка заплаха от Трета световна война принуди президентът Путин да разсекрети и демонстрира най- модерните оръжия в света, руско производство, които са без аналог към момента. Целта му беше само една: Да охлади войнолюбивия стремеж на янките и да предупреди Запада, че ако Русия бъде атакуванаа с ядрен удар, ще отговори със същото.

Добрата новина е, че най- новите оръжия на Русия хвърлиха в дълбок размисъл САЩ и съюзниците им от НАТО. По причина, че не разполагат с адекватно въоръжение, с което да атакуват Москва. Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*