КЕВОРКЯН С ВЗРИВЯВАЩ КОМЕНТАР: ГЛУПОСТИ ОТ МЪРШИ!

Бившите руски ченгета-предатели са големи глупаци, дори точната дума е – мърши.  Още по-глупаво е да се разговаря в наши дни с изфирясали типове като тях.  Всички те са вън от „Играта“ от десетилетия – тогава, какво можеш да очакваш от тях, освен късни измишльотини, за да изкярят малко внимание, а и някой пробит долар.  Трябва да си много наивен, за да се надяваш, че от тях можеш да измъкнеш нещо ново – някакъв медиен „новичок“.

Такъв бе случаят и с предателят Михаил Любимов, който е толкова онаглял, че изтърси пред Би Ти Ви следната глупост:  Живков бил поръчал на руснаците да убият Марков, понеже нашият галант бил гадже на дъщеря му Людмила?!  Тъпо, тъпо, тъпо – точно по вкуса на неколцината  пишман-изследователи на Марков, които от години се препитават с безсрамното ровичкани на кокалите му – и до никъде не я докараха. Марков не е бил любовник на Людмила Живкова.

Друго е по-важно: как пък Любимов е научил, че Живков е поръчал убийството му? Шляе се по онова време някаква офицерче из коридорите на КГБ и чува две чистачки да си говорят, докато махат с метлите: „Маша, чу ли, че българският таварищ поръчал да убият техен драскач някакъв?“  Идиотщини.

Същите идиотщини ги дрънкат/дрънкаха и останалите мърши, включително и покойният Березовски, когото пък поне шест пъти трябваше да го обесят на Червения площад, заради безподобните му кражби.  И него го изкараха политическа жертва. По телевизията представиха списък на убийствата, извършени от руснаците. Предъвкват едни и същи неща – но нямат никаква желание да чуят изследовател като германеца Клаус Дексел, например, който съвсем наскоро оспори версията за „българския“ чадър.

И защо търсите само Любимов – търсете и Асандж, търсете и Едуард Сноудън – американският изменник. Ако не можете да го намерите, потърсете Глен Грийнуолд, авторът на книгата „Няма къде да се скриеш“.  За да научите нещо, което днес, в момента, се случва. Чуйте хората, които ще ви кажат истината за врящият котел, в който ни хвърлят службите – всички до една. За какво са ви отрепки като Любимов.  Питайте Асандж за българските ни работици, за шифрограмите на американското посолство, които представят нашите „първенци“ като карикатури.

Интересно: с „Новичок“ ли ще нагостят американците Сноудън, ако го докопат, или с нещо по-съвременно? Ценен би бил и един разговор с Леон Панета, бивш шеф на ЦРУ и след това военен министър по времето на президента Обама. Биографичната му книга „Достойни битки“ е много честна, а и свърхинтересна и заради това, че оставя едно безподобно свидетелство за циничната обсесия на президента Обама при гонитбата на Осама Бен Ладен. В „120 минути“ водещият направи опит да поправи Любимов, който се беше натъкмил да вземе ума на баламите в България.  Но, всъщност, трябваше направо да го изгони – така интервюто му щеше да бъде запомнено. А сега ще бъде запомнена мръсната клюка – и сигурно вече си я подхвърлят по-лековерните зрители, чиято храна са единствено сплетните.

Ето, така се трови Историята от 30 години насам – от лъжци и скопци като Любимов. Любимов е един отблъскващ глупак.  Мършата си отива – обаче си отиват и достоверните свидетели.  И не искам дори да си представя, какви ще ги дрънкат някои хора след още няколко години пред опулените зрители, какви локуми ще разтягат. Клюки за Живков – като клюките за Преслава. Ами аферата с отрепката Скрипал? Ами другата отрепка Вил Мирзаянов, дето измислил отровата „Новичок“. Този наистина е вълшебен дурак. Живял си животеца, не е бил заточен в някой лагер, и „постепенно“ научил, че отровата му не е отбранително оръжие, а още по-сетне „усетил“, че се занимава с нещо престъпно.  Горкият идиот: вероятно е мислил, че работи за руската парфюмерийна промишленост.

С атаката си срещу Путин – в навечерието на изборите, европейските лидери, всъщност, оскърбиха руския народ – понеже изобщо не си правят труда да схванат, какво представлява той. Изплюха му се в лицето: Вие избирате убиец! Много умно, нали. И понеже трябва да има съответствие между глупостите на  мършите-предатели и нашите политически мърши – хоп, дават думата на Тафров за „Аферата Скрипал“. Макар че, него би трябвало да го викат, за да размишлява за предимствата на типичния джендър – ако използвам по-приличната дума – над обикновения мъж.

Или да ни разкаже за интимния живот на българските посланици по света. Но са опрели до Тафров – няма други мераклии. И той изджендърил: „На Русия й беше необходимо да остави визитна картичка, за да даде урок на хора като Сергей Скрипал, които изпяват всичко на западните служби. Русия не забравя и ги убива в един момент”. Всъщност, искал е да каже, че руснаците бавно загряват – чак сега се сетили да свитнат Скрипал, макар, че той е бил 6 години в техен затвор. Американските „лобисти“ са по-окаяни дори от просяците по булевард „България.

Понеже дотук ставаше дума за Служби и Мърши, ето ви една история.  Тя е от книгата на Кавъндиш “Вътрешно разузнаване” – той я написва, за да защити Морис Олдфийлд – дългогодишен шеф на МИ 6 и негов верен приятел, обвинен в хомосексуализъм.  За Кавъндиш колегите му казват, че в сравнение с него Джеймс Бонд е просто един глуповат слабак. Историята:  В един мразовит зимен ден, в малко селце на стотици километри от Москва, селянин намира премръзнала птица със счупено крило и решава да я сложи в купчина с тор, за да се сгрее.  Малко по-късно по пътя се задава друг селянин, който чува щастливо пеещото птиче, изважда го от купчината тор и го сготвя за вечеря.

Според Кавъндиш в тази стара история има три поуки:  Не вярвай, че всеки, който те бута в лайната, е твой враг.  Не вярвай, че всеки, който те изважда от лайната, ти е приятел.  Ако си потънал в лайна, е добре да си траеш. *** Снимката по-горе е от лондонския „Индепендънт“.  Тя е илюстрира разследване за „Аферата Скрипал“. Коментирана е със следния текст в Мрежата:  „На снимката виждаме двама души в изолиращи костюми за радиационна и химическа защита и изолиращи противогази.

И още двама в костюми за биологична защита („противочумни“) и обикновени филтриращи противогази. И още трима без никакви средства за индивидуална защита. Ако действително този участък от местността е бил заразен с бойно фосфороорганично отровно вещество те вече трябва да се гърчат на земята, а си стоят като на парад…“

Автор: Кеворк Кеворкян

източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Google

2 коментара

 1. Студ сковава континента,
  студено е и във Русия,
  Лондон плюе екскременти,
  руснакът пей О соле мио.
  Москва за избори се готви,
  блокирана в обсада вълча,
  -нам не страшнъi любъie битвъi,
  пустъ волки крепко зубъi точатъ.
  Хюмнето Джон от Албиона
  отрова плюе без умора ,
  аПатриархът от амвона
  се моли за добрите хора.
  Без факти и без доказателства
  Тереза Мей се зъби злобно,
  дори простеното предателство
  е белязано с прокоба.

 2. То не било новичок,
  а парфюмът на терезка,
  смесен със анален сок
  вместо сока на березка.
  Мей се чуди сутринта
  де ми е парфюма,
  Тръмпоний вместо комплименти
  я пита:къде ти бе ума?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*