Малка, но Древна БЪЛГАРИЯ ИЗБУХНА! Планът „РАН-ЪТ“ се ПРОВАЛИ! Евро-Соросоидите бягат презглава! Виж Тук:

Изкривените образи на „демокрацията“  и „пазарната икономика“ бяха внесени и насадени в България през 1990 г. и се превърнаха в най-силните антидемократични и антинародни явления, които съсипаха обществото и родината ни.

Много хора сега се питат защо стана така? Защо прекрасните иначе идеи за народа като суверен на властта, за свободата на човешката личност и отварянето на България към страните от Западна Европа и света, се превърнаха във фарс и УТОПИЯ? Ами причината е много проста: Защото в западния план „Ран-Ът“ за колонизиране на България и цяла Източна Европа чрез насаждането на псевдо-демокрация, такова понятие „власт на народа“ изобщо не се предвиждаше.

Защото Западните ни господари още с вноса на т. нар. пакет от демократични мерки като планът „Ран-Ът“, заложиха разгрома и колонизацията на България. И по техните директиви вместо страната ни да се движи напред, към общество, което съчетава пазарното начало със социалната справедливост, вместо ефективно да използваме вече достигнатото от социализма високо ниво в промишлеността и селското стопанство, и да модернизираме и доразвием вече съществуващата силна икономика, чрез която да повишим жизнения стандарт на населението си… стана точно обратното!

България бе върната със 100 години назад. Във времената на най-дивия, безскрупулен  и безконтролен феодален капитализъм, който се разпорежда с хората, като с… роби на труда.

Всичко, построено от ръцете на българския народ по времето на Социалистическата република, бе зверски унищожено и ограбено. Народното богатство премина в ръцете на „честните частници“, които сега хората наричат с истинските им имена – крадци, мошеници, далавераджии и убийци на България.

В тази вакханалия на унищожението особено активно участваха българските новобогаташи и подконтролните им партии, умело насочвани от индустриалната и финансова олигархия на Вашингтон и Брюксел.

Техният ЗЛОВЕЩ  и БЕЗМИЛОСТЕН план включваше пълното унищожаване на икономиката, армията, образованието и здравеопазването на някога цветущата и мощна държава България.

Глобалният план на Запада за световно господство предвиждаше още унищожаване на славянските и православни корени на българския народ, за да бъде същият обезличен. Унищожаването на нашата писменост и култура и замяната й с чалга и шоумени – плагиати, които да доопростачат гражданите и да ги лишат от критерии за оценка на онова, което се случва около тях.

Западният колониален план включваше ликвидиране на раждаемостта, увеличаване на смъртността, огромен демографски срив, както и масово прогонване на милиони българи от родината им.

С други думи, глобалният соросоиден план целеше унищожение на българския етнос и замяната му с лесно манипулируеми преселници от арабския свят.

Но за огромно удивление и ужас на Господарите от Запада и техните български слуги, този план не сработи.

А Банкянският Бодигард сега пролива крокодилски сълзи, защото и той, заедно с Господарите си от Вашингтон, се провали с гръм и трясък! А Пъкленият им план за унищожението на България потъна в небитието.  

Поради една единствена, но много важна причина: Евроатлантиците не отчетоха в своите сметки, един напълно ирационален, и според тях дори маловажен фактор:

Не предвидиха  НЕВЕРОЯТНАТА СИЛА НА НЕСЛОМИМИЯ БЪЛГАРСКИ ДУХ!

Стъпвайки тук като колониалисти, американските олигарси около Хилари и Сорос така и не си направиха труда да проучат историята ни. Защото ако го бяха направили, щяха да разберат, че ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД НЕ СЕ ПРЕДАВА НИКОГА! ЧЕ В ЦЯЛАТА НИ 1300-ГОДИШНА ИСТОРИЯ НЯМА НИТО ЕДНО ПЛЕНЕНО БЪЛГАРСКО БОЙНО ЗНАМЕ! И дори след 500 години в пъкъла на робството, този народ намери сили да Възкреси Майка България. И тя възкръсна… като феникс от пепелище!

И още нещо: САЩ  и Евро-върхушката поискаха да унищожат онова, което не може да се унищожи!

Те така и не успяха да проумеят, че няма как да изличиш вечната човешка и българска мечта за по-добър и справедлив живот и щастие за всички.

Дебелобузестите чичковци с гащи на райета и звезди си въобразиха, че могат да ни накарат да забравим думите „Свобода, „Равенство“ и „Солидарност“. Опитаха да ни вменят, че е напълно нормално шепа хора да се къпят в пари, докато други ровят в казаните за парченце хляб.

Нещо повече: Днес Запада иска да ни деградира, като инжектира в сърцата ни отровата на алчността и злобата. Опитва се да изтръгне от нас всяка проява на доброта и човечност.

Но отчаяните усилия на световната соросоидна мутроолигархия да задържи своята власт както у нас, така и по света, са обречени на неуспех!

Защото, въпреки всички трудности, доброто и истината си пробиват път към човешките умове и сърца.

И няма сила, която да ги спре! Затова цяла България е зад Ген. Радев и антиглобалистката идея за справедлива национална и народна държава! Да живее България! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Google

един коментар

  1. Не заблуждавайте народа, мамка ви! Точно генерал Румен Радев е оръдието в ръцете на Вашингтон и Брюксел. Той е НАТОвски генерал, продал се на враговете на родината!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*