ГАВРА: СТРОЯТ ДЖАМИЯ ПРЕД НДК! Ислямският храм ще е на мястото на Разрушения Паметник „1300 години България“! Павлова: Не разбирам защо хората истерясват!

„Не разбирам каква е тази истерия около договорената от премиера Борисов втора джамия в София?! Ще дойдат стотици милиони инвестиции по строителството, а районът пред НДК, където ще се издигне, допълнително ще се облагороди“ – така евро-министърката Лиляна Павлова коментира разрастващия се скандал около новия ислямски молитвен храм, който ще се подтрои до НДК – на мястото на разрушения наскоро паметник „1 300 години България“.

„Ние европейци ли сме, или някакви източни полуграмотни варвари?“ – попита риторично Павлова и добави, че строежа на втория ислямски духовен храм в София ще се приеме изключително добре в Европа, ако направим „първата копка“ точно по време на Евро-председателството. Първоначалната идея беше на мястото на бутнатия паметник да се поставят паметни плочи с имената на загиналите български войници до Първата световна война.

От ГЕРБ нееднократно са заявявали, че за тях бъдещето е по-важно от миналото… та затова с оглед на очертаващото се бъдеще на България и ЕС, Бойко и компания загърбиха войнишките плочи и дават приоритет на втората джамия.

„Тук ще има много чужди гости. Ще видите, че стотици чужденци ще се стекат на копката, а после ще разказват в държавите си колко етнически толерантна страна е България“, уверена бе Павлова.

„Отворете си очите, стига късогледство и тъпота. Европа е многообразна и това я прави силна…“ – убедително завърши министърката…

източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Google

18 коментара

  1. Абе тази малоумна ли е или тролове постват изказванията й? Не мога да повярвам, че е толкова тъпа и не може да сработи за какво иде реч с тези джамии в центъра на София. Хич не ме вълнува, че Европа щяла да ни ръкопляска.

  2. DIE DIE DIE… DIRTY GOW :@ храК-тук уууенииикааално.Тва вече ако не накара народа да кипене -КРАЙ! !!

  3. Това истина ли е ако е така това подобие на жена явно е една изключително малоумна лобистка свиня. Извинявам се за определението, но не на това жалко подобие на политик.

  4. Честито! Наглостта на управляващите вече преминава всякакви граници! Не стига че убиват целенасочено науката и културата, а с учителските си заплати замазват очите на хората (резултати може би ще има след 50 години), не стига че няма национална доктрина за развитието на държавата, не стига че сме най-бедни в Европа и по-бедни от други страни в „третия свят“, не стига, че в кризата, когато замразиха заплатите си увеличиха на два пъти техните ( с намек, че работят, което е видно по понижаващият се стандарт на живот), а сега посягат на сърцето на София, с което неминуемо ще нарушат етническата толерантност на българина. Тази толерантност не е безкрайна, господа управляващи. Терена не е ваш, а наш. И със спечелване на изборите, не печелите доверието на по-голяма част от народа. Вие сте представители на 15% от българския народ и никой здраво мислещ човек няма да ви даде правото за тази поредна простотия, която сте сътворили, чрез незнайни срещи и договорки. И ако цитирате Европа като основание, то ние не искаме тази Европа и нарушавате евро-атлантическата ни ориентация.
    Избрахте най-студеното време, за да намалите броя на протестиращите, които неминуемо ще реагират. Но ще се изненадате, колко много ще бъдем.
    И тази гавра няма да остане безнаказана!
    Осъзнайте се!!!

  5. Късогледството и тъпотата или заслепяването е в тези, които не виждат защо Европа стана многообразна и защо се налага да се строи джамия в Християнска България. Бог да пази България и Европа, милост за тези, които са слепи водачи духовно и за пари продават вярата си и са част от плана на дявола.

  6. Това ли беше резултатът от посещението на Борисов в Саудитска Арабия? Голям глупак излезе това момче…. Хора, четете книгите на Ориана Фалачи, за да разберете как саудитите под формата на инвестиции вкарват ислямските орди со кротце и со благо в сърцето на Европа ( в частност и у нас)Не мислете, че този процес тече само у нас…. Европа е залята с джамии! Четете Фалачи, за да ви светне пред очите!

  7. С камъни да ги убиеш им е малко!
    Какви джамии, каква визия, каква Европа?!
    Българският народ, той да ти пляска. Никой друг няма значение. Какви подлизурствания на ЕС, какви глупости?
    Луди ли са или нас на луди правят?!
    Ако позволим това краят ни ще е близо.
    Изказванията ѝ мога да приема единствено като нелепа шега за първи април, в противен случай- смърт.

  8. А бе хора, тия нито са тъпи, ни маломни – ние сме, че им позволяваме да ни затриват за жалките си комисионни. Съвсем съзнателно и нагло го правят, защото са избрани такива послушни – отдавна нямаме държава и суверинитет, само ни баламосват.

  9. Съжалялвам, че ГЕРБ ше си отидат в небитието. Има линии които не могат да се пристъпват! Това е непростима гавра със всичко българско. Сбогом!

  10. …точно за 1300 годишнината от спирането на Арабите предателите разрушиха паметника 1300 години (пред НДК) и ще строят джамия…
    …БРАТЯ БЪЛГАРИ СПОДЕЛЕТЕ И ГИ СПРЕТЕ !!!

  11. А, на теб кой ти е казал, че ме интересува какво иска или мисли ЕС за Б–я?! Не може ли да направите поне допитване, ако не референдум какво да се построи, ами решавате с малоумните си глави вместо нас! Стига вече джамии , чалготеки, дискотеки….! Бог не е в църкви и джамии!!! Проумейте го!Направете нещо за развитието на децата, вместо да ходят по чалготеки!Или помогнете на болни деца и семейства с деца живеещи в мизерия!

  12. ЛУДОСТТА НА БОРИСОВ Е „ЗАРАЗИЛА И ЗАРАЗЯВА“ ВСИЧКИ ОКОЛО НЕГО. НЕЩО ПО ЛОШО, ДИАГНОЗАТА .. Н А Р Ц И С И З Ъ М “ В ТОЗИ СТАДИЙ И ПОДХРАНВАНА ОТ ГЕРБАДЖИЙТЕ ЩЕ УНИЩОЖИ БЪЛГАРИЯ.ПОЗНАЙ КОЙ Е ТОЙ ОТ ПЪРВИЯ ПЪТ………БРАВО!!!
    Той е харизматичният лидер, който си проправя път с лакти. Той е диктаторът, който унищожава народа си, за да угоди на егото си или на страховете си. Рационален спор с него е невъзможен, заради моралния му релативизъм и склонността му да изопачава фактите. Не понася критика, заради чувството му за превъзходство.Приема дори случайни реплики или действия за персонални атаки срещу себе си и реагира на тях с нарцистичен гняв. Често е замесен в нелегални деяния, защото за нарцисиста не съществуват други правила, освен неговите собствени.
    • Има преувеличено чувство за собствена важност (например преувеличени постижения и таланти, очаква да бъдат признат като по-висш без съизмерими постижения).
    • Обзет е с фантазии за неограничен успех, власт, блясък, красота, или идеална любов.
    • Счита, че е „специален“ и може да бъде разбран само от, или трябва да бъде свързван само с хора или институции, имащи специален или висок статус.
    • Изисква прекомерно възхищение.
    • Има чувство за вродена правота.
    • Егоистично се възползва от другите, за да постигне целите си.
    • Липсва му емпатия (съчувствие към останалите).
    • Често завижда на другите или вярва, че другите му завиждат.
    • Държи се арогантно, надменно, снизходително, или презрително.
    Изброените по-горе точки са деветте симптома, според Световната Здравна Организация, на Нарцистичното Разстройство на Личността (Narcissistic Personality Disorder).
    За да бъде определен някой като клиничен нарцисист, е нужно да прите Самият баща на психоанализата, Зигмунд Фройд, е приемал да лекува всякакви пациенти, с изключение на такива, при които лудостта има нарцистични корени.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*