Преди минути: ПУТИН ШОКИРА САЩ: ЯНКИ, ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ и Прибалтика! Всичко за Шокиращия Обрат Виж Тук!

Новина от последните минути: В навечерието на Новата 2018-та г. Владимир Путин направи ексклузивно изявление, с което шокира света. Руският лидер скъса със замах споразумението между Русия и  САЩ от 2000-та година за унищожаване на оръжията с обогатен плутоний. И постави ултиматум на самозабравилия се хегемон:  САЩ да напуснат България, Румъния и балтийските републики!  Да спрат финансирането на украинските фашизирани радикали, които унищожават страната! Да изтеглят военните си бази извън Източна Европа! Да прекратят неприятелските действия спрямо Русия и призова за незабавно премахване на санкциите за руски физически и юридически лица!

Българските псевдо-медии на хранилката на Сорос, както и западните такива, веднага започнаха да вият в един глас, че исканията на руския президент са невъзможни за изпълнение. Че на руснаците и Путин им било пределно ясно, че всичко това няма как да се случи… Само че воят на ястребите и соросоидите от Запад е, както казва Ботев „смешен плач“. Путин не се моли и не отправя искания, а поставя ултиматум. Ултиматум с точки от мирен план, който трябва да се осъществи. За да я има планетата Земя.

Путин предлага на САЩ и света мир! А САЩ, със своите действия, предлагат на Русия и на света неизбежна  война! Западните пропагандни медии гракнаха, че Путин поставя ултиматуми на янките и действа спрямо САЩ от позицията на силата! Нищо подобно! За да има мир на Земята, трябва да има паритет, стратегическо равновесие на силите между двете най-големи ядрени държави – Русия и САЩ.

В последните 26 години това стратегическо равновесие бе грубо нарушено заради разпада на втория полюс – СССР. И почувствали се като пълновластен и едноличен господар на Планетата, САЩ нахлуха грубо и брутално в Арабските страни и Източна Европа. С войни бяха унищожени Афганистан, Ирак, Либия, Сирия… Военно-въздушните сили на щатите бомбардираха дори нашата съседка Сърбия, използвайки бомби с обеднен уран. Разположиха военни бази в страните от Източна Европа, в които стовариха дори ядрено оръжие. И всичко това само с една цел – да обхванат в огнен обръч Руската федерация.

Какво трябваше да направи Русия в тази ситуация? Да чака, докато атомните бомби започнат да се сипят над Москва и Санкт Петербург? Не, разбира се.

И затова сега идва категоричния ултиматум на Путин. За сетен път, той предлага на САЩ мир и възстановяване на стратегическото равновесие. Да се ликвидират щатските военни бази и САЩ да се изтеглят напълно – най-напред от близкото обкръжение на Русия – балтийските републики, България и Румъния… а след това и от цяла Източна Европа. Щатите да спрат финансирането на украинските терористи и ислямските джихадисти. И Русия и САЩ да започнат да си сътрудничат по световните дела на равноправна основа.

Това не само е изпълнимо, но  и жизнено важно за цялото човечество. Защото алтернативата е неизбежна война, включително и ядрена.

За България ултиматумът на Путин означава освобождаване от Евроатлантическото колониално робство, изхвърляне на нашенската и западна олигархия, която държи страната в нечувана мизерия, и възможност за възстановяване на суверенитета и свободното и демократично развитие на родината ни. Не на последно място – ще се спасим от потоците джихадистки бежанци, натрапени ни от Борисов, танте Меркел и Вашингтонската партия на войната.

Не е зле периодично да си припомняме, че Освобождаването на тези земи от османлиите и създаването на Третото българско царство е дело на Русия… и без Русия – няма България!

Днешна България не е свободна и суверенна държава – затова населението й непрекъснато се топи и намалява, а територията се обезбългарява!!! Нужен е радикален и кардинален план за ново Освобождение!!! Иначе изчезваме!!!

Затова ние от Skandalno.net Ви призоваваме към съпротива: Не се смирявайте, а излезте по улиците и заявете без страх какво бъдеще искате – за вас и вашите деца! Защото България не може да съществува без българите. Това е! Просто и ясно! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Google

9 коментара

  1. Г-н Македонски, правилно е да се излезе на улицата, правилно е да се протестира, нужно е обаче още нещо за да имаме успех, за сега това не е за Фейсбук, искренно желая да се срещна с Вас След Нова Година и да си поговорим. Желая Ви весело посрещане на Новата Година на Вас и на всички които четат този коментар. До скоро. Баджо германеца

  2. Ако това не е фалшива новина, следете реакциите на впиянчените шизофренични русофоби от породата на Иво Инджев и Александър Йорданов. Ще опищят цялата земя, че ето, вижте, с какво право тиранинът Путин посяга върху изконните права на добрите американци,които майка орлица се спускат във всички световни посоки, за да носят добро, да сеят семето на разибрателството и да развяват в клюновете си маслиновата гранка на мира. Да осигуряват стабилност и възпират попълзновенията на възродената „империя на злото“. Която, кой знае защо, не си дава ресурсите на тези бели хора да ги упвляват и използват по свой си начин усмотрение.
    Само гледайте.

  3. Русия са прави че САЩ все по близо ги обграждат с военни бази под лозунга че нямат насоченост към Русия, а към Иран, Северна Корея и т.н. Нашите управляващи се крият под изразите че няма военни бази на САЩ в България, а само се провеждат военни учения. Но в действителност САЩ могат всеки момент да наситят своите бази с достатъчно нападателни оръжия. От това ще следва и отговор на Русия и в последствие взаимно унищожаване на Европа. От което следва безконкурентно властване на САЩ над света. Политика която няма как да се осъществи, защото цялата планета ще бъде смъртоносно наранена и човечеството унищожено в следващите 50-100 години.

  4. Г-н Македонски, съжалявам, но както сте го написал, излиза, че Путин иска война, не САЩ…Явно сте привърженик на Путин, но не сте обективен…Такива като вас е по-добре да не се опитват да правят анализи и да пишат…

  5. saglasen sam 4e nie trqbva da badem s rosiq a ne s sa6t te samo ni vredqt i uni6tojavat na6eta ikonomika i strana te nesa ni nujni ni i bez tqh 6te se spravim no trqbva da se varnem kam rosiq kam na6ite bratq rusnaci te sa na6eto spasenie.sabodete se be hora ne vijdateli kakvo stava balgariq otiva podqvolite vsi4ko se uni6tojava zavodite selskoto stopanstvo naroda ni inemogva i stava vse po beden a i napravo se topim 6te stanem ciganska darjava tova li iskame za na6ite deca sabudete se hora vremee da se sabudem naistina i da kajem 4e sme za rosiq.

  6. Stiga ste tursili s kogo da budete…. robi ste s robska psihika. S sebe si badete s sebe si. Sili dostatachno ima resurs ima intelekt ima…. sami se izvadete ot kalta be stiga s guziliznichestvo bipolyarno

  7. С досегашните методи на протести и смяна на правителството няма да стане…
    Събудете се хора…
    Живеем в Ново Време, което изисква фундаментална промяна на Съзнанието на ниво отделен човешки индивид…
    Новото ще се построи върху чиста и здрава основа, а не върху разрушени, неработещи вече модели на отношенията между хората, нациите и държавите…

  8. САЩ напълниха джоба на някой си в БГ.А на него хич не му пука за народа че мре като пилци – че децата ни в училищата се учат само на агресия и простотий.Затова ще си затриеме като нация-на мен и на много други им е неприятно да гледаш как влиза дете в магазина и ти моли за парче хляб или някоя паричка.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*