Отново Шах и Мат от Владимир Путин! ВАШИНГТОН НА КОЛЕНЕ! Вижте какво направи руският лидер:

Преди няколко дни шефовете на трите най-мощни разузнавателни служби пристигнаха във Вашингтон като у дома си и се срещнаха със своите американски колеги. 

Това се случи, въпреки, че на тях им е забранено да влизат в САЩ. Сергей Наришкин, началник на Службата за външно разузнаване, Александър Бортников, шеф на Федералната служба за сигурност и Игор Коробов, началник на Главно разузнавателно управление на руската армия разговаряха с директора на Националното разузнаване на САЩ Дан Коутс и директора на ЦРУ Майк Помпео.

И към този момент никой не знае какво е истинското съдържание на разговорите. Официално вестник „Вашингтон пост“ съобщи, че шефовете на руските и американскитайни служби са обменяли мнения относно сътрудничеството в борбата с тероризма и авиационната безопасност.

Но както винаги, никой не вярва на официалните съобщения. Агенти от американските тайни служби споделиха, че никога не са виждали такова масово нашествие на руското разузнаване в сърцето на Съединените щати. И съвсем естествено, хората по света търсят отговори на това мистериозно събитие. А вълна от догадки и коментари залива медиите по света.

Небивалият десант на руските тайни служби в центъра на Америка със сигурност не е предизвикан заради някакво си обсъждане на сътрудничеството в борбата с тероризма и авиационната безопасност. И то поради простата причина, че нищо извънредно не се е случило в сферата на борбата с тероризма.

Да кажем даже, че е точно обратното: Русия води изключително успешна борба с тероризма. Тя ликвидира Ислямска държава, освободи Сирия, помогна на Ирак и Египет… И най-важното за нас – прекрати огромния приток на мигранти към европейските държави.

Следователно темата за тероризма не може да накара шефовете на руските тайни служби така безпрецедентно да дебаркират във Вашингтон. Ядрената програма на Северна Корея също не може да е повод за това извънредно и изключително необичайно събитие, като осъществения в центъра на Вашингтон контакт между тайните служби на Русия и САЩ.

Беше лансирана дори екзотичната идея, че натрапчиво присъствие на извънземни в орбита около Земята и на самата планета са принудили двете разузнавания да се срещнат така екстрено. Само че за такова присъствие засега няма никакви валидни доказателства, ако не броим спорадичните „разкази“ на американски и руски космонавти за техни срещи с извънземни в близкия космос.

Има обаче едно събитие, което сигурно е подтикнало руския президент Владимир Путин и шефовете на руските тайни служби да се решат на такъв безпрецедентен демарш. Става въпрос за т. нар. „Кремълски доклад“, в който Министерството на финансите на САЩ изброява имената на над 200 души от руското правителство, президентството и бизнеса, на които би могло да бъдат наложени санкции.

На практика този „Кремълски доклад“, по думите на Дмитрий Песков, прес-секретар на руския президент Владимир Путин, обявява цялото правителство и президентството на Руската федерация за врагове на Америка. И след като цялото ръководство на РФ са врагове на янките, то тогава излиза, че САЩ обявява истинска война на Русия. А всички знаем, че по границите на Руската федерация са разположени стотици американски военни бази, натъпкани с крилати ракети, носещи ядрени бойни глави.

Значи какво излиза? Янките обграждат Русия с военни бази и след това обявяват руския управленски елит за свой враг. По този начин те подготвят общественото мнение в САЩ и по света за началото на война срещу Русия, срещу нейното правителство и руския президент.

Именно това извънредно събитие е било в основата на визитата на шефовете на руските тайни служби във Вашингтон. Те са принудили своите колеги от Националното разузнаване на САЩ и ЦРУ да ги приемат. Или да си понесат последствията от евентуално начало на пълномащабна война между двете суперсили. Така Вашингтон е бил поставен на колене.

Именно затова шефът на ЦРУ Майк Помпео обяснил на сенатора от демократичното малцинство Чък Шумер, че срещата с руските разузнавачи се извършва по всички закони на държавата и пряко засяга националната сигурност на САЩ.

Защото, по всяка вероятност, шефовете на руските тайни служби са поставили ултиматум на своите колеги. Да се срещнат със Сената и Конгреса и да решат какво искат: Война с Русия или мирно съжителство и сътрудничество?!

Понеже в случай на война Америка със сигурност ще изчезне от картата на света. Тя е в близост до океана и дори няма да са нужни ядрени бомби за да бъде потопена и унищожена. 

Докато за Русия такава опасност не съществува. Шах и Мат за САЩ от великия Владимир Путин! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*